11 Nisan 2016 Pazartesi

tekrar denemek

Benim blogculuğum bu kadar oluyor canlar. Mesela 1 sene boyunca hiçbir şey yazmayıp sonra canlanıyorum. Havaların güzelliğiyle doğru orantılı olarak artan yazma isteklerim var. Enteresan işler.. Ancak onca zaman sonra şuraya bir yazı yazıp da, üstüne hemen yorum almak gerçekten gözlerimi yaşarttı. Dmisal'e en derin teşekkürlerimi sunuyorum. İngilizce yazma konusuyla ilgili olarak da, düşündüm taşındım, İngilizce olan girdileri başka bir blogda mı yayınlasam diye ama tasarımıydı, isim bulmasıydı, biraz üşendim açıkçası. Bir de neden İngilizce yazıyorsun demeyin, artık dünyaya açıldım, ilerleyen günlerde Arapça yada Farsça da yazabilirim, arkadaş çevresi interneyşınıl olmaya başlayınca kaçarı kalmadı artık. Kimler okuyorsa sevgiler, saygılar... Burada bir küçücük aslancık vardı, onu unutmayın emi :)

2 yorum:

  1. Ne demek! :)
    Bunu okuyalı çok oldu da yorum yazmamışım galiba. Bu vesileyle yazıların arkası kesilmesin diye hatırlatma da yapmış olayım. Hayat biz koşturmadan da ilerliyor, yazmak için ara verebiliriz bazen. Hatta vermeliyiz ki nefesimiz açılsın, değil mi ama?

    Şimdi sen bunları blog okumak istediğim için yazdığımı sanıyorsundur di mi? O vakit fena halde haklısın köftehor, hadi iyi yazmalar ;))

    [Bu arada, yorumumdan anlayabileceğin gibi Farsça da yazsan öğrenip okuyacak gibiyim, Allah kimseyi muhtaç bırakmasın! :))]

    YanıtlaSil
  2. Benim için Türkçe yaz emi.ben anlamam

    YanıtlaSil