19 Ocak 2010 Salı

panda

Uykuda olduğumu sanırken uyanıktım yada tam tersi geçerli. Duyduğum seslere doğru gittim. Etrafta bir huzursuzluğun ağırlığı baskındı. Zindanın kapısı gıcırdayarak aralandığında, korkuyla geri dönüp dönmemek arasında kaldım. Merak baskın çıktı.

Şeytani güzellikte bir succubus genç bir erkeğe işkence yapıyordu. Bir hiddet dalgası bedenimi sararken yardım aradım odada. Zindanın karanlıklarında saklanmış bir balor yüzündeki iğrenç sırıtışla dişi şeytanı izliyordu. Ahh ama bu nasıl olur, bu korkunç bişey diye fısıldadım. Gıcırdarcasına kahkaha attı balor bol balgamlı gırtlağıyla ve delici gözlerini üstümden çekmeden bu senin ilk pandan ona iyi bak, bir gün sana gerekecek dedi. panda mı? Ama neden panda? Pandalar masum hayvanlardır dedim. Her şanssızlığın masum bir bahanesi vardır dedi bana yaklaşırken. Şaşkındım, korkuyordum, uyuşmuştum... İyide neden bir bahane isteyeyim ki diye sordum. Balor hırıltılı bir şekilde kıkırdadı ve şöyle dedi: "bu panda kendi felaketlerini yaşayıp onlara katlanabilmen için".

Ben bu rüyayı gördükten sonra gerçek olmadığından uzunca bir süre emin olamadım ve bir süre fantastik kurgu okumamaya karar verdim. Yine de yoruma açık...

H.K.Ş
29.12.09-19.01.10

2 yorum:

  1. bu cümleler çok güzell..çok orjinal...gerçkten beğendim..yavaş yavaş yakalıyorum senii..

    YanıtlaSil
  2. artık böyle yazamıyorum ne yazıkki :/

    YanıtlaSil