7 Ocak 2010 Perşembe

mıknatıs

Her sınav döneminde, benim için ustaca hazırlanmış, bana moral bozukluğu yaşatacak ya da beni leyla edip dikkatimi dağıtacak hikayeler var. Yine o hikayelerden birinin içindeyim. Aslında iki-üç-beşinin birden. Dengesiz ruh halime uygun dengesiz olaylar gelişmekte ve ben sanki oturup dışardan izliyorum herkesi, herşeyi. Bilenler bilir, "bela mıknatısları" nı. Onlardan biri olduğumdan nerdeyse eminim...

Aslında amacım neredeyse bir aydır aklımda olan denemeç yazısını yazmaktı fakat yarın hava kirliliği sınavı var ve ben her çalışma notlarıma baktığımda iki farklı yüz beliriyor gözümün önünde. Bir üçüncüde dışardan izliyor beni. Ne yazımı yazabiliyorum, ne sınava çalışabiliyorum, doğru düzgün uyuyamıyorum bile. Hayalperest ruhların kreatif olduğu söylenir ama nedendir bilinmez benim hayal gücüm budalalığın ötesine geçemiyor. Belki de, kabul etmek istemesem de budala bir hayalperestim...

4 yorum:

  1. Sınavlar iki arada bir derede bırakılmışlıklar yaşatıyor insana :) Bende bugün bitirdim hepsini ve derin bir 'ohhh!' çektim şükür.Allah yardımcın olsun seninde.
    (Not:Öyküzen vasıtasıyla keşfettim blogunu,takipteyim ;) )

    YanıtlaSil
  2. sağolasın. öyküzende sağolsun, ondan önce blogumu takip edenler sadece aile fertleri ve çok yakın birkaç arkadaştı. tirajım arttı birden :))

    YanıtlaSil
  3. Nilay gelmiş hoş gelmiş:)

    kuzum sen de artık şehr-i yarime gel! ve de daha sık yaz...

    YanıtlaSil
  4. kafamda tonlarca şey var ama word sayfasını açtığım an saçmalamaya başlıyorum. kağıt kalem içinde aynı şey geçerli. heralde taşma noktasına gelmedi daha kabım. musluktan akmaya zorlayınca doğal olmuyor.

    YanıtlaSil